Se den rørende trailer til dokumentaren om stortalentet Anton Yelchins liv: ‘Love, Antosha’

For godt tre år siden omkom det strålende stjerneskud Anton Yelchin i en trafikulykke i en alder af blot 27 år. Yelchin, der er bedst kendt for sin rolle i det rebootede ’Star Trek’-franchise, var ikke blot et umiskendeligt skuespiltalent – han var også et både beundret og afholdt navn i Hollywood med et kreativt virke, der strakte sig langt ud over skuespilsfæren.

Garret Price går tæt på Anton Yelchin i den nye dokumentar ’Love, Antosha’, der tidligere på året fik positiv medfart ved premieren på Sundance Film Festival. Filmen stiller skarpt på Yelchins liv; på hans skuespilkarriere såvel som hans fotografiske og musikalske projekter gennem arkivmateriale såsom hjemmevideoer, dagbogsoptegnelser og øvrige skriv samt personlige interviews med familie, venner og kolleger.

Den nye trailer til dokumentaren giver en lille forsmag på de rørende optagelser, der er af Yelchin, lige fra han var et helt lille stjernefrø til et mere etableret navn i branchen. Dokumentaren indeholder interviews med blandt andre Chris Pine, Jennifer Lawrence, Jodie Foster, Kristen Stewart og J.J. Abrams.

’Love, Antosha’ rammer de amerikanske lærreder i begyndelsen af august.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold