Uhyggen spreder sig for alvor i ny trailer til tredje sæson af ’Stranger Things’

I marts fik vi en fuldkommen forrygende trailer til den kommende tredje sæson af Duffer-brødrenes successerie ’Stranger Things’, hvor de nostalgiske 80’er-vibes og sammenholdet i den knuselskelige vennegruppe, der befinder sig på tærsklen til teenagetiden, var i centrum – lige indtil de sidste par sekunder, hvor et slimet monster afbryder hyggen brat.

Nu er en ny trailer til sæsonen landet, og denne gang er der dømt langt mere uhygge over hele linjen. De mørke kræfter sniger sig ind på vennerne og har formentlig fundet en ny vært – en rolle, som stakkels Will (Noah Schnapp) led under i første sæson. Det store, nyåbnede indkøbscenter og tivoliet, der begge syntes at være springbræt til masser af 80’er-mættet højt humør i første trailer, lader pludselig til at være baserne for en solid portion uhygge, skyggemonstre og alt derimellem.

’Stranger Things’ sæson tre får premiere den 4. juli (en dato, der også spiller en rolle i traileren) på Netflix.

Læs også: David Harbour udtaler, at den nye ’Stranger Things’-sæson bliver mere rørende end nogensinde

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold