Video af Jussie Smollett med løkke om halsen er frigivet af politiet

Video af Jussie Smollett med løkke om halsen er frigivet af politiet
Jussie Smollett.
Foto: Theo Wargo/Getty Images

I forbindelse med sagen om ‘Empire’-skuespilleren Jussie Smolletts angivelige overfald og efterfølgende frifindelse har politiet i Chicago netop frigivet en række overvågningsoptagelser. Heriblandt en video af det første møde, politiet havde med Smollett.

Vi ser skuespillerens manager fører betjentene op til Smolletts lejlighed, hvor han står med en løkke om halsen. Han fortæller betjentene, at der blev hældt blegemiddel på ham. Efterfølgende beder manageren om, at betjenten slukker for sit body cam, som det i byen er kutyme, at politiet bærer.

Seneste nyt i sagen er, at statsanklager Kim Foxx lod alle anklager mod skuespilleren frafalde, hvorefter en uvildig undersøgelse er blevet sat i gang for at finde ud af, hvorfor Foxx lod Smollett slippe.

Politiet havde hurtigt beviser nok til at kunne anklage Smollett for at have iscenesat overfaldet. Blandt andet kunne de bevise, at gerningsmændende var betalt af skuespilleren selv. Smollett påstod oprindeligt, at angrebet var racistisk og homofobisk motiveret.

Se videoen nedenfor. Mødet med Jussie Smollett starter ved 03:40.

Læs også: Nicolas Winding Refns udtalelser om hans nye serie er umulige at finde hoved og hale i

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold