’Big Little Lies’-forfatter leger med spinoff-idéer

’Big Little Lies’-forfatter leger med spinoff-idéer
Shailene Woodley, Zoë Kravitz, Reese Witherspoon, Nicole Kidman og Laura Dern i 'Big Little Lies' sæson 2.

Bedst som anden sæson af ’Big Little Lies’ netop er blevet afsluttet som »en fin afrundet lille perle«, afslører seriens forfatter, Liane Moriarty, at hun har leget med idéer til en spinoff. Det er dog hverken en tredje sæson eller en fortsættelse af fortællingen om Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern, Shailene Woodley og Zoë Kravitz’ skæbner som sådan, der er på spinoff-tegnebrættet.

»Det eneste, jeg sommetider tænkte på, selv før noget af dette skete, var måske at hoppe frem til, når børnene går på high school – flere år fremme i tiden«, fortalte Moriarty til Variety i forbindelse med premieren på anden sæson. »Så det er en mulighed, men ikke de næste par år. Jeg føler, jeg også ville være nødt til at tage en pause, før jeg gjorde det«.

Skulle fortællingen om børnene (Renatas Amabella, Janes Ziggy, Madelines yngste, Chloe, samt Celestes tvillingedrenge) fortsætte, ville det dog nok ikke i første omgang blive som serie. »Det ville for mig være en bog, som måske endda ikke havde de samme karakterer. Måske befinder jeg mig i den samme by. Men jeg ved det ikke. Det er bare tanker«, forklarer hun til Variety.

Læs anmeldelse: ’Big Little Lies’ – hele sæson 2: Anden sæson slutter som en fint afrundet lille perle

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af