Disney deler første storslåede trailer til liveaction-remake af ’Mulan’

Disney er i fuld sving med at puste nyt liv i deres gamle tegnefilmsklassikere. Mens ’Løvernes konge’ er lige på trapperne med dansk premiere den 17. juli, er første teaser-trailer til deres næste liveaction-træk nu offentliggjort. Denne gang er det fortællingen om den kinesiske kriger Mulan, der bliver genoplivet på det store lærred.

Den lille trailer afslører scener, der læner sig op ad nogle af dem, vi kender fra den originale tegnefilm fra 1998, hvor Mulan forsøger at bringe sin familie ære – først i forsøget på at blive giftet hæderligt bort, dernæst i forsøget på at redde Kina som kriger i sin aldrende fars sted.

Traileren byder foruden en lille introduktion til et par af de medvirkende (primært med den kinesiske stjerne Yifei Liu som Mulan i centrum) på et uddrag fra de storslåede, slowmotion-rige kampscener, vi kan se frem til.

’Mulan’ er instrueret af Niki Caro baseret ikke blot på tegnefilmen, men på den kinesiske legende ’Hua Mulan’, der har godt 1500 år på bagen. ’Mulan’ får amerikansk premiere den 27. marts 2020.

Læs også: De bedste film i første halvdel af 2019

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold