Anthony Hopkins og Jonathan Pryce dyster om pavetitlen i Netflix-filmen ‘The Two Popes’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I går udkom traileren til ’The New Pope’, med Jude Law og John Malkovich som duellerende paver. Nu er traileren til den prestigefyldte Netflix-film ’The Two Popes’ så landet. En spillefilm om to paver instrueret af den Oscar-nominerede ’City of God’-instruktør Fernando Meirelles.

Men der er en virkelig verden til forskel mellem de to paveprojekter. For i ’The Two Popes’ lægger historiske hændelser til grund for fortællingen.

Titlen i sig selv er et oxymoron. For der kan kun være én pave, som efter sin død skiftes ud med en ny. Men da den stadig levende Pave Benedikt trådte af til fordel for argentinske Pave Frans i 2012, var det under usædvanlige omstændigheder.

Anthony Hopkins spiller den siddende Pave Benedikt, da Jonathan Pryces (’Game of Thrones’, ’The Wife’) Kardinal Bergoglio kommer med den chokerende nyhed, at han ikke vil være en del af hans styring af kirken. Som svar på kritikken åbner den ellers stivnakkede pave sig op og gør klar til at lære af sit mere tilbagelænede modstykke.

Det Pave-politiske spil lader til at gemme på glimtvis humor i den dramatiske fortælling om kirkens fremtid trods personlig skyld og skam hos de to mænd. Manuskriptet til ’The Two Popes’ kommer fra Anthony McCarten, som har skrevet Oscar-nominerede film som ’Bohemian Rhapsody’, ’The Darkest Hour’ og ’The Theory of Everything’.

‘The Two Popes’ rammer Netflix 20. december.

Læs også: ‘Pico de Neblina’ – Ny HBO-serie er en brasiliansk Breaking Good

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af