Armie Hammer hænger Marvel-formand ud for at støtte Trump

Armie Hammer hænger Marvel-formand ud for at støtte Trump
Armie Hammer i 'The Man from Uncle'.

For tiden boycotter en lang række amerikanere fitnesskæderne Equinox og Soulcycle, efter det kom frem, at ejeren Stephen Ross er en af Donald Trumps store finansielle støtter. Men Ross er langt fra den eneste amerikanske rigmand med et godt forhold til den siddende præsident. Det påpegede Armie Hammer på Twitter i går.

Her rettede ‘Call Me By Your Name’-stjernen opmærksomheden mod Marvels bestyrelsesformand Isaac Perlmutter, der har støttet Trump med større millionbeløb siden 2016, hvor han donerede én million dollars til Trumps initiativ for sårede veteraner. Hans kone var desuden medlem af Trumps indsættelseskomite.

»Hey, mens alle tilsyneladende koncentrerer sig om Equinox-sagen, kunne det være en god idé at nævne, at en af Trumps største finansielle støtter er bestyrelsesformanden for Marvel Entertainment (Isaac Perlmutter). Jeg siger det bare«, skrev Hammer på Twitter.

Tweetet har i skrivende stund fået over 45 tusinde likes og bliver heftigt delt. Der er dog også dem, som hænger Hammer ud for dobbeltmoral i kommentarsporet. Her påpeger en bruger, at Hammer selv har medvirket i ‘The Man from Uncle’, som blev produceret af Steve Mnuchin, der er Trumps nuværende finansminister.

Hollywood-stjernen tog dog ikke kritikken videre tungt: »Tja, taget i betragtning, at jeg ikke vidste det indtil nu, og at jeg aldrig mødte fyren, så vil jeg nok bare nøjes med at bebrejde ham for, at filmen aldrig fik en efterfølger. Lyder det fair?«

Armie Hammer er snart aktuel i Nicholas Jareckis ‘Dreamland’, mens han er igang med optagelserne på Ben Wheatleys genindspilning af Alfred Hitchcocks ‘Rebecca’.

Læs også: Vanvittigt Bollywood-klip har fået to millioner mennesker til at tabe kæben af grin

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af