Guillermo Del Toro spøger i den skræmmende trailer til ’Antlers’

Med ’Antlers’ kaster instruktør Scott Cooper sig for første gang ud i rendyrket horror-territorium. Ved sin side har han genre-veteranen Guillermo del Toro (’Pans labyrint’, ’The Shape of Water’), som agerer producer, mens filmens historie er baseret på Nick Antoscas novelle ’The Quiet Boy’.

I den første stemningsmættede trailer ser vi en skoledreng (Jeremy T. Thomas) læse op af et eventyr for klassen. Eventyret handler om tre bjørne: Babybjørn, lillebjørn og storebjørn. Men det er vist ikke Guldlok, vi har med at gøre. Lærerinden Julia Meadows bliver noget bekymret for, at det ikke bare er en historie. Noget tyder på, at hun får ret. Og måske er der ikke engang tale om rigtige bjørne i denne overnaturlige gyser.

Instruktøren Scott Cooper, som tidligere har instrueret det musikalske drama ’Crazy Heart’ og gangsterfilmen ’Black Mass’, har udtalt, at gyserklassikere som ’The Exorcist’ og ’Halloween’, men også Andrej Tarkovskijs ’Stalker’ har haft stor indflydelse på tilblivelsen af ’Antlers’. Med instruktørens tidligere film og inspirationskilderne i baghovedet skal vi nok forvente os både menneskeligt drama og ubehagelig uhygge.

I rollen som Julia Meadows finder vi Golden Globe-vinderen Keri Russell fra ’The Americans’. Derudover medvirker også Jesse Plemons og Graham Greene.

Filmen udkommer engang til næste år.

Læs også: Filmene, der har redefineret horrorgenren de seneste år – og hvor du kan streame dem

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold