John Travolta forvekslede Taylor Swift med ‘RuPaul’s Drag Race’-deltager under MTV Music Video Awards

John Travolta forvekslede Taylor Swift med ‘RuPaul’s Drag Race’-deltager under MTV Music Video Awards
Queen Latifah og John Travolta til MTV Video Music Awards 2019.
Foto: Bryan Bedder/Getty Images

Ved nattens MTV Music Video Awards skulle John Travolta sammen med Queen Latifah overrække prisen for årets bedste musikvideo.

Vinderen af prisen blev Taylor Swift med hendes musikvideo til ’You Need to Calm Down’. Men da Travolta skulle overdrage prisen, var han lige ved at give den til ’RuPaul’s Drag Race’s deltager Jade Jolie, som i musikvideoen og til prisuddelingen optræder i full Taylor Swift-drag. Momentet fangede mange af seernes opmærksomhed. Du kan selv se videoen nedenunder.

Det er som bekendt ikke første gang, John Travolta laver en smutter til en prisuddeling. Til Oscar-uddelingen i 2014 havde han problemer med at udtale navnet på sangeren Idina Menzel og kaldte hende i stedet »Adele Dazeem«, da han skulle præsentere hendes optræden af ’Let It Go’ fra Disney-filmen ’Frozen’.

Travolta havde dog selvironien i orden i nat. Han bad nemlig sin med-presenter om at læse vinderen op fra konvolutten. »Jeg udtaler altid det skidt forkert, og jeg vil ikke fucke det op«, udtalte han med et glimt i øjet. Før han altså fuckede det lidt op alligevel.

Se videoen:

Læs også: Anmeldelse – Den gamle Taylor Swift har gen(op)fundet sig selv på ’Lover’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold