Quentin Tarantinos sidste film bliver en epilog for hans samlede værk

Quentin Tarantinos sidste film bliver en epilog for hans samlede værk
Quentin Tarantino til London-premieren på 'Once Upon a Time in Hollywood'.
Foto: Tim P. Whitby/Getty Images

10 film, og så er det slut, har Tarantino i mange år svaret, når journalister har spurgt ind til hans fremtidsplaner. Senest har han tilmed udtalt, at han også ville have det helt fint med, hvis ’Once Upon a Time in Hollywood’ endte med at blive hans sidste film.

Forleden blev han dog af The Hollywood Reporter spurgt ind til sine tanker for sin næste og altså formentlig endegyldige film under et pressearrangement i Moskva.

»Hvis du forestiller dig, at alle mine film fortæller én historie, og at hver film er som en togvogn forbundet med hinanden, så ville denne (’Once Upon a Time in Hollywood’, red.) være det helt store klimaks. Jeg kunne forestille mig, at den 10. film vil fungere lidt mere som en epilog«.

Hvad Tarantino helt præcis mener, når han siger epilog, kan man kun gisne over. Men en form for efterskrift vil give instruktøren rig mulighed for at reflektere over sin karriere og sætte et definitivt punktum.

Tidligere har Tarantino vist interesse i at lave en R-rated ’Star Trek’-film for Paramount. At det skulle blive mesterinstruktørens sidste, huer ikke alle fans. Manuskriptet er nemlig skrevet af Mark L. Smith (’The Revenant’ og ’Overlord’), og det ville altså være første gang i karrieren, at Tarantino filmatiserer en andens manuskript. På den anden side har Tarantino selv udtalt, at han ingen problemer har med at slutte karrieren af med en ’Star Trek’-film.

Om ’Once Upon a Time in Hollywood’ er karrieres helt store klimaks, kan alle danne sig en mening om, når filmen får premiere herhjemme torsdag i næste uge.

Læs også: Anmeldelse – ‘Once Upon a Time in Hollywood’: Quentin Tarantino giver Hollywood uskylden tilbage

Læs også: ’Once Upon a Time in Hollywood’ er indhyllet i kontroverser – her er de fire største kritikpunkter mod Tarantinos film

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold