‘Desperate Housewives’-stjerne idømt 14 dages fængsel for bestikkelse: »Der er ingen undskyldninger«

‘Desperate Housewives’-stjerne idømt 14 dages fængsel for bestikkelse: »Der er ingen undskyldninger«
Felicity Huffman forlader domhuset efter fredagens høring.
Foto: Paul Marotta/Getty Images

Fredag var Felicity Huffman, bedst kendt for at spille Lynette Scavo i ‘Desperate Housewives’, til høring ved forbundsdomstolen i Boston, hvor hun blev idømt 14 dages fængsel, foruden et års betinget dom. Derudover er hun forpligtet til at udføre 250 timers samfundstjeneste og betale en bøde på 30.000 dollars, fortæller Deadline.com.

Skuespilleren blev tilbage i marts sigtet sammen med mere end 30 andre personer for at have bestukket og fusket sig til deres børns pladser på velrenommerede eliteuniversiteter, og hun er den første, der er blevet dømt i sagen. Huffman erklærer sig skyldig i at have betalt 15.000 dollars for at få en eksamensvagt til at fuske med resultaterne i datterens universitetsoptagelsesprøve.

»Jeg accepterer rettens beslutning i dag uden forbehold«, udtalte skuespilleren efter domsafsigelsen.

»Jeg har hele tiden været forberedt på at acceptere hvilken som helst straf, som dommer Talwani ville pålægge mig. Jeg brød loven. Det har jeg indrømmet, og jeg erklærede mig skyldig til denne forbrydelse. Der er ingen undskyldninger eller retfærdiggørelser for mine handlinger. Punktum.«

Fængselsdommen skal afsones fra den 25. oktober et sted i Californien.

Læs også: Krig er under opsejling i den nye trailer til HBO’s ventede ‘Watchmen’-serie

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold