Mark Ruffalo afslører klimasyndere i traileren til Todd Haynes’ ’Dark Waters’

En af USA’s mest markante anerkendte instruktører, Todd Haynes, er tilbage efter fuseren ’Wonderstruck’, som vores anmelder kaldte for lidt for klistret. Det sker med miljøthrilleren ’Dark Waters’, der har Mark Ruffalo i spidsen og ud fra traileren at dømme lægger op til et klassisk mand-mod-systemet-drama.

Filmen bygger på Nathaniel Richs New York Times artikel ’The Lawyer Who Became DuPont’s Worst Nightmare’ og fortæller den virkelige historie om advokaten Robert Billot (Ruffalo), som afslører sammenhængen mellem kemivirksomheden DuPont og en række mystiske dødsfald blandt landbrugsdyr.

Mark Ruffalo har på det seneste tilbragt meget af sin tid i det kulørte Marvel-univers, men nu lader det til, at han vender snuden tilbage mod de mere seriøst dramaer, hvor han før har brilleret i film som ‘You Can Count On Me’, ‘Zodiac’, ‘The Kids Are Alright’ og ’Spotlight’. En anden Ruffalo-film, ‘Foxcatcher’, har i øvrigt en lille forbindelse til ’Dark Waters’, for kemivirksomheden i filmen er nemlig ejet af DuPont-familien, som Steve Carells karakter i ’Foxcatcher’ er en del af.

Udover Ruffalo medvirker også prominente navne som Anne Hathaway, Tim Robbins og Bill Pullman.

Todd Haynes har tidligere gjort sig bemærket med de kritikerroste dramaer ‘Safe’, ’Far from Heaven’ og ’Carol’.

Det vides endnu ikke, hvornår ’Dark Waters’ får dansk premiere.

Læs også: Hadet mod Scarlett Johansson

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold