Timothy Olyphant scorer stor rolle i fjerde sæson af ’Fargo’

Timothy Olyphant scorer stor rolle i fjerde sæson af ’Fargo’
Timothy Olyphant i 'Deadwood'

Produktionen af fjerde sæson af antologiserien ’Fargo’ starter senere på efteråret, og det i forvejen imponerende cast får nu selskab af Timothy Olyphant, som skal spille en karakter kaldet Dick ‘Deafy’ Wickware, som angiveligt er en stor karakter i den nye sæson.

Olyphant er bedst kendt for sine kritikerroste roller i henholdsvis westernserien ’Deadwood’ og krimidramaet ’Justified’ – og så kan han for tiden ses som skuespilleren James Stacy i ’Once Upon a Time in Hollywood’.

I de tidligere sæsoner af ‘Fargo’ har den prominente serieskaber Noah Hawleys på mirakuløs vis formået at tage grundstemningen fra Coen-brødrenes originale film og bruge den til at fortælle nye originale og usædvanlige historier fra USA’s midtvest. En af seriens forcer er i høj grad Hawleys evne til at skrive skæve figurer, og nu kan vi altså se frem til at opleve Olyphant folde sig ud i det absurde univers.

Den kommende sæson udspiller sig i 1950, hvor vi følger to hold immigranter på jagt efter den amerikanske drøm: En gruppe sydeuropæere og en gruppe sorte amerikanere, som flygter fra sydstaternes racisme. Begge slår sig ned i Kansas City, hvor de hver især starter forbrydersyndikater. Udover Olyphant medvirker også Chris Rock, Jason Schwartzman, Ben Whishaw, Jack Huston, Jessie Buckley, m.fl.

Fjerde sæson ’Fargo’ er sat til at udkomme engang næste år.

Læs også: Disse serier og skuespillere fortjener guld ved søndagens store Emmy-uddeling

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold