Se den hårrejsende trailer til horror-spinoffet ‘The Grudge’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En af 00’ernes mest mørkerædinducerende gyserfilm var japanske ‘The Grudge’ (‘Ju-on’), et af de fremmeligste eksempler på genren J-horror, der affødte en kultfranchise i både moderlandet og som remake i USA.

Historien centrerede sig om et hjemsøgt hus, hvis langhårede spøgelser (ganske forståeligt, sådan set) havde et seriøst grudge efter at være blevet udsat for morderiske rædsler, og som derfor forbandede enhver, der trådte over dørtærsklen.

Senere horror-hit som ‘It Follows’ og ‘The Conjuring’ har alle skelet til den originale ‘The Grudge’, og med gysergenrens nuværende boxoffice-popularitet in mente, er det derfor ikke helt overraskende, at man i Hollywood har ladet sig friste til at genoplive franchisen. Et voila: Et styks uafhængig forsættelse til den amerikanske ‘The Grudge 3’ fra 2009, der efter sigende også sender hilsner til det japanske forlæg.

Denne gang er det John Cho (‘Star Trek’) og Andrea Riseborough (‘Black Mirror: Crocodile’) der ikke kan holde sig fra en fordømt forstadshybel, mens filmen instrueres af Nicolas Pesce (indiehorror-filmen ‘The Eyes of My Mother’) og produceres af ingen ringere end gyserlegenden Sam Raimi (‘The Evil Dead’). Herudover medvirker ‘Insidious’-filmenes Lin Shaye og ‘The Nun’s Demían Bichir også.

På Comic Con i New York fortalte Pesce for nylig, at den nye ‘The Grudge’ bliver den klammeste til dato takket være Sony’s accept af filmens R-rating:

»Den her film er så meget mere fucked up. Ikke at J-horror-bølgen i de tidligere 00’erne ikke var fucked up, men den her er virkelig fucked up«.

Alright så.

‘The Grudge’ får premiere den 20. januar.

Læs også: Den amerikanske horrorfilm er trådt ind i en ny guldalder

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af