Ventetiden på ‘Stranger Things’ sæson 4 kan blive lang

Ventetiden på ‘Stranger Things’ sæson 4 kan blive lang
Millie Bobby Brown som Eleven i 'Stranger Things' sæson 3.

(Spoilers for ‘Stranger Things’ sæson 3).

Tidligere på måneden annoncerede Netflix, at deres flagskibserie ‘Stranger Things’ er blevet forlænget med en sæson fire, der forhåbentligt kommer til at give svar på sidste sæsons brændende spørgsmål: Overlevede Hopper eksplosionen i sæsonfinalen?

Det ser dog desværre ud til, at der kommer til at gå lang tid, inden seriens fjerde kapitel bliver udsendt på Netflix. Ifølge TVLine begynder optagelserne på den kommende sæson først i januar 2020 og strækker sig formentlig helt frem til august 2020, hvilket udelukker endnu en sommerudgivelse (sæson tre udkom 4. juli).

Noget tyder altså på, at ‘Stranger Things’ tidligst vender tilbage omkring juletid 2020. Det kræver dog, at Netflix arbejder særdeles hurtigt på post-produktionen, der som bekendt indebærer masser af VFX-arbejde. Trækker det ud, er det ikke usandsynligt, at sæson fire først udkommer i første halvdel af 2021.

Det er ikke usædvanligt med lang ventetid mellem sæsoner af ‘Stranger Things’ – der gik over ét år mellem sæson to og tre – men holdet bag serien har også tidligere bevist, at de kan arbejde hurtigt i post, når det virkelig gælder: Sæson 2 afsluttede optagelser i juni, mens sæsonen udkom i oktober.

En juleudgivelse i 2020 er altså ikke udelukket, omend optimistisk, og eftersom den første sæson udspillede sig omkring højtiden, ville det være oplagt endnu engang at vende tilbage til de knitrende julelys.

Læs også: De 7 største chok i ’Stranger Things’ sæson 3 – og hvad de betyder for sæson 4

Læs også: ’Stranger Things’ sætter seerrekord hos Netflix ifølge sjælden ny rapport

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af