Få første glimt af kommende HBO-serier fra Jordan Peele, Phoebe Waller-Bridge og Susanne Bier

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

HBO ønsker godt nytår på forkant med et sammenklip af en masse af de serier, man kan glæde sig til fra kanalens hånd i 2020. I 2019 sagde HBO farvel til deres største hit ‘Game of Thrones’, men lader til at have kridtet skoene.

Allerede 20. januar kan vi i stedet se frem til ‘Veep’-skaberen Armando Ianuccis kommende serie ’Avenue 5’, som foregår i rummet, hvor Hugh Lauries kaptajn skal holde styr på et rumcruise, der går grueligt galt. Senere på året venter den horrorkomiske ‘Lovecraft Country’, der er produceret af Jordan Peele og slægter hans storhit ‘Get Out’ på.

Fans af Stephen King kan se frem til serieversionen af ’The Outsider’, hvor den lille bys baseballtræner Jason Bateman bliver hovedmistænkt for et brutalt barnemord.

I klippet kan man også se glimt af den kommende ‘I Know This Much is True’, hvor Mark Ruffalo efter sigende går James Franco i ’The Deuce’ i bedene og spiller et sæt tvillinger med instruktør Derek Cianfrance (’Blue Valentine’, ’The Place Beyond the Pines’) ved roret. Den berømte forsvarsadvokat ’Perry Mason’ lægger også navn til en af de store dramasatsninger med Matthew Rhys fra ’The Americans’, som er produceret af Robert Downey Jr. På dramafronten kan man desuden glæde sig til Philip Roth-adaptationen ’The Plot Against America’, i hvilken flypioneren Charles Lindbergh får magten i USA og vender landet mod fascisme. Serien har både Winona Ryder, Zoe Kazan og John Turturro på rollelisten.

Der er ikke umiddelbart lagt i ovnen til flere sæsoner af ’Big Little Lies’, men i stedet venter den Susanne Bier-instruerede ’The Undoing’, der har Nicole Kidman og Hugh Grant i de bærende roller i fortællingen om en kvinde, hvis politikermand en dag forsvinder.

Der er dog stadig flere af HBO’s helt store titler, som vender tilbage, blandt andet ungdomsserien ’Euphoria’ og ’Succession’, som trods blændende anmeldelser stadig kan nå at indhente på seerfronten, men som vi udmærkede som nogle af de bedste serier i det forløbne år. Derudover vender ’Barry’ tilbage med Bill Hader som teaterspillende lejemorder.

Robotserien ’Westworld’ får også en tredje sæson, hvor hovedforfatterne efter sigende har arbejdet for at gøre serien mere lettilgængelig.

Der er også nyt til fans af Lena Dunham og Phoebe Waller-Bridge, der begge er aktuelle i det kommende år med henholdsvis finansserien ’Industry’ og ’Run’, der har Domhnall Gleason (’Ex Machina’) og Merritt Wever (’Unbelievable’) i hovedrollerne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af