Spot Tarantino, DiCaprio, Zellweger og Pitt på årets store Oscar-klassebillede

Spot Tarantino, DiCaprio, Zellweger og Pitt på årets store Oscar-klassebillede
Foto: The Academy (Twitter)

Årets store Oscar-uddeling nærmer sig, og forberedelserne er i fuld sving. I går mødtes størstedelen af årets nominerede således til den årlige Oscar-frokost, hvor de blev klædt på til årets show, fik tips til takketalerne (»Lad være med at sige, du ikke forventede det – du havde trods alt en 1/5-chance«), klappede hinanden sportsligt på skuldrene og ikke mindst blev stimlet sammen til årets store Oscar-klassefoto.

Som det sig hør og bør med et sådant kendis-klassefoto, er det én stor omgang Find Holger af prominente navne – med masser af akavede smil, iøjnefaldende outfits og lukkede øjne iblandt. Årets foto inkluderer blandt andre Leonardo DiCaprio, Brad Pitt (der ifølge Entertainment Weekly var frokostens mest ombejlede hovedperson), Renee Zellweger, Laura Dern, Quentin Tarantino (iklædt et styks skarp bowlingskjorte), Al Pacino, ‘Jojo Rabbit’-instruktør Taika Waititi og ‘Parasite’-instruktør Bong Joon Ho.

Oscar-showet finder sted 9. februar i Dolby Theatre i Los Angeles.

Se billedet i sin fulde størrelse via Akademiets Twitter herunder.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold