Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

Guide: 10 uundgåelige modedokumentarer

Modefilm er populære som aldrig før. Forrige uge kunne vi løfte sløret for traileren til James Francos nye Gucci-dokumentar. Og senere på året er New Yorker-varehuset Bergdorff Goodmann aktuel med en film om stormagasinets historie. Vi har samlet 10 modedokumentarer, du ikke kan komme udenom.

septissue_large
The September Issue (2009)
Du kan ikke sige Vogue uden at sige Anna Wintour. Verdens nok mest kendte modekvinde sidder i toppen på amerikansk Vogue og regerer branchen fra sin post. I dokumentaren fra 2009 følger vi kvinden, der er i branchen er kendt som isdronning, under forberedelserne til årets vigtigste udgivelse; september-nummeret. I næsten et helt år går dokumentaren bag om kulisserne hos Vogue og følger Wintour i sit arbejde.

Se hele filmen nedenunder.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue