Tendens: Tag på skovtur med de største modehuse

Bladene er så småt begyndt at falde af træerne, for nu står efteråret for døren. De store modehuse er klar med sæsonens kampagner, og denne gang har en lang række af dem valgt at tage os med på skovtur i mere eller mindre bogstavelig forstand. Vi har samlet syv af de største modehuses kampagner der holder efterår i skoven.

MulberryKampagne

Mulberry
Det er intet under, at Mulberry har valgt Cara Delevingne som kampagnemodel, for den britiske guldklump sælger. I deres AW/13 kampagne har den britiske taskefavorit iført it-pigen masser af brunt læder og sendt hende på indendørs skovtur med levende ugler som medmodeller, som var Cara en moderne, lyshåret Snehvide. Alt i alt en kampagne, der gør det svært at få armene ned.

Soundvenue 1 / 7 Soundvenue