Anne Sofie Madsen vinder Dansk Design Talent 2013

anne sofie madsen

Det blev en overrasket og bevæget Anne Sofie Madsen, der i går aftes løb med sejren, da Magasin uddelte deres nyetablerede pris DANSK Design Talent.

Læs også: Se de danske designeres musikkollektioner

500.000 kroner var på højkant og 220 særligt indbudte gæster fra Danmarks modeelite var troppet op i deres fineste puds til prisoverrækkelsen af DANSK Design Talent – Magasin Prisen.

De fire talenter Anne Sofie Madsen, Asger Juel Larsen, Nikoline Liv Andersen, Astrid Andersen havde hver især fået tildelt en musikalsk muse til hvem de havde skabt en minikollektion, som blev fremvist under gallashowet i Statens Museum for Kunst’ smukke omgivelser.

Læs også: Danmark får ny designpris

Kronprinsesse Mary afslørede vinderen af konkurrencen og stemmerne var faldet på Anne Sofie Madsen, der havde skabt fem designs til sangerinden Oh Land. Vinderen imponerede med en betagende kollektion, der vidnede om et fantastisk samarbejde mellem designer og sangeride, da tøjet formåede at blande designerens rå og kvindekrigeriske udtryk med Oh Lands aparte og feminine stil.

Fra på lørdag og en uge frem kan du se vinderen og de tre andre designtalenters kollektioner udstillet i Magasin du Nord på Kongens Nytorv.

Du kan se flere billeder fra prisoverrækkelsen nedenfor.

dansk
.
anne sofie madsen2
.
dansk1

Sponsoreret indhold
Til alle, der arbejder hårdt, længe og overalt
… eller som bare gerne vil have en tynd, let, kraftfuld og hamrende elegant computer. Læs mere om ASUS ZenBook S13 her.
ASUS