Oplev Andy Serkins Oscar-værdige præstation i 'Abernes planet: Opgøret'

Historien om designeren med det flammende røde hår

vivenne westwood

Den britiske designer med det flammende røde hår, Vivienne Westwood, har autoriseret en officiel biografi, som udgives næste år.

Foruden sin iøjefaldende hårfarve, er Westwood kendt som designeren, der gjorde punken mainstream og den nye bog skal selvsagt omhandle hendes fascinerende liv og karriere, fra folkeskolelærer i Derbyshire til verdenskendt modedesigner.

Læs også: Vivienne Westwood klæder stewardesser på

Biografien vil inkludere Westwoods egne ord, såvel som bidrag fra familie, venner og et pudsigt miks af tidligere samarbejdspartnere, herunder Naomi Campbell, Pamela Anderson og selveste Prince Charles.

Om sin kommende biografi siger 72-årige Westwood selv: »Jeg er glad for, at det her vil blive min historie, (det er) den historie, ingen har fortalt før«.

Læs også: Alexa Chung udgiver stilguide

Det er forfatteren Ian Kelly, som har fået æren af at skrive den endnu unavngivede biografi og han er begejstret for sin nye forfattertjans:

»Jeg er ivrig efter at fortælle sandheden om en varm og vittig person med et kæmpe hjerte, hvis ansigt og tøj er kendt verden over, men som også er kendt som en folkeskolelæreren fra Derbyshire, der mødte og forelskede sig i Malcolm McLaren og ændrede verden«.

Vivienne Westwoods biografi udkommer på forlaget Picador til oktober næste år.

Advertisement