Peter Jensen sætter sit præg på fransk luksus

colette swing tag

Efterhånden er der en del danske designere, der har taget en svingom med den parisiske luksusbutik Colette. A Question Of sælger deres t-shirts i butikken med den blå signaturfarve, og Soulland hittede tidligere i år med sit Babar-udspil for luksusshoppen. Og nu er det blevet Peter Jensens tur til at sætte sit præg på Colettes udvalg.

Læs også: Guide: 10 banebrydende designsamarbejder

Den danske designer med base i London er mest af alt kendt for sine mange muser, der danner grundlag for hans kollektioner, og derudover kan tøjet spottes ved de karaktertiske kaninører, der er at finde på mange af hans designs.

Læs også: Lena Dunham fester i dansk design

Det er selvsamme kanin, der danner grundlag for Jensens samarbejde med Colette, som rummer to sweatshirts. Den grå trøje viser Jensens kanin, der i anledningen er holdt i det franske flags farver, hvorimod den anden sweatshirt går i en mere diskret retning med sin navyblå farve og lille hvide kanin, som titter ud af brystlommen.

Begge sweatshirts kan købes i Colettes webshop til 1.195 kr. lige HER.

PJ1
.
PJ2