Victoria Beckham indtager redaktørstolen hos Vogue

Victoria-Beckham

Det tog sin tid, før modebranchen begyndte at tage Victoria Beckham seriøst, men den tidligere Posh Spice udstyrede sig med tålmodighed og har siden imponeret med sine tøjdesigns i eget navn.

Den britiske Beckham-frue har nu fået endnu en blåstempling af branchen, da hun har været gæsteredaktør på fransk Vogues julemagasin, hvor Victoria desuden optræder på forsiden med sin attraktive husbond.

Læs også: Kate Moss tager roret hos Vogue

Modebiblens decemberudgave er blevet til i tæt samarbejde mellem fru Beckham og redaktør Emmanuelle Alt, og resultatet er et magasin, der på mange måder er et billede af designeren med ærlige interviews, en detaljeret profil af David Beckham, billeder fra familiens personlige fotoalbums samt en snak med Victorias gode ven og kollega, designer Valentino.

Advertisement