Dansk modemærke skifter kurs

NajaMunthe

Det danske modemærke Munthe Plus Simonsen kan i år fejre 20 års fødselsdag, og i anledningen annoncerer kvindetøjsmærket større ændringer i profilen. Efter fem år som enekvinde bag mærket ændrer designer Naja Munthe mærkets navn til Munthe.

Læs også: Rützou lukker og slukker

Samtidig med navneskiftet tilpasses også mærkets målsætninger og designvisioner, der fremover skal være mere international orienterede, men også mere strømlinjede i designet. Naja Munthe udtaler selv:

»Det bliver kollektioner, som er en anelse mindre pyntet og udsmykket end tidligere – kollektioner, som på trods af pertentlige detaljer, har en strammere og bredere appel – og kollektioner, hvor forbrugerens kvalitetskrav og især en konkurrencedygtig pris, er i fokus«.

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement