Raf Simons designer ‘Stan Smith’-kollektion

Foto: Instaram
RafSimonsStanSmithAdidas

Efter flere måneders hype har Adidas’ relancerede ‘Stan Smith’-sko endelig ramt butikkerne, og der gik ikke mere end et par dage, før mærkets Consortium-linje opdaterede klassikeren i fire nye læderversioner. Men ikke nok med det. Nu har sportsgiganten også fået Dior-designer Raf Simons til at sætte sit præg på den populære sneaker.

Læs også: Adidas nyfortolker genoplivet klassiker

Under den netop overståede herremodeuge i Paris kunne vi få et glimt af designeres sneakers, der rammer butikkerne til efteråret. Umiddelbart ser det ikke ud til, at Simons har pillet ved silhuetten, men både hans navn og et stort ‘R’ har indfundet sig på skoens side, der kommer i det klassiske hvide look, men også er blevet spottet i orange.

Læs også: Raf Simons laver sneakers med Adidas

Samarbejdet mellem det tyske sportsmærke og den belgiske designer er ikke nyt. Designeren har i flere sæsoner skabt sneakers i samspil med Adidas, men i modsætning til hans Stan Smith-opdatering, har hans tidligere Adidas-udpsil været kendetegnet ved et farverigt og futuristisk udtryk, der designmæssigt er mere interessant en ‘Stan Smith’-fortolkningen. Dog er vi sikker på, at den nye samspil bliver et hit på butikshylderne.