Se traileren til Victoria Beckhams modedokumentar

I morgen er der premiere på en dokumentar om Victoria Beckham omhandlende den tidligere Posh Spices liv som selvgjort modedesigner.

Filmen er blevet til i samarbejde med Skype, og skulle efter sigende både tilfredsstille Beckhams forventningfulde fans og alment modeinteresserede, selvom den nyligt slupne trailer, som du kan se ovenfor, har fået en del kritik med på vejen.

Læs også: Ny dokumentar om Victoria Beckhams modeliv

Kritikken skyldes, at filmen ikke tager seeren om bag Beckhams facade, som først lovet, men blot skraber designeres overfalde og mest af alt er blevet til for at gøre reklame for internetgiganten Skype.

Hvorvidt der er hold i kritikken kan du selv bedømme i morgen, når dokumentaren har premiere på Skypes website HER.