Vivienne Westwood bader i politiske budskaber

Den ekstravagante bristiske designer Vivienne Westwood tager sig et langt bad med god samvittighed. Det hele sker i reklamefilmen for dyrevelfærdsorganisationen PETA i anledning af den internationale ‘World Water Day’ den 22. marts.

Læs også: Gucci dufter af velgørenhed

Samtalen mellem Westwood og tilskuerne finder sted hen over bruseforhænget, hvor den 72-årige designer med det ildrøde hår, forklarer om kødindustriens påvirkning på verdens vandreserver. Trods Westwoods overbevisende og fattede monolog, så er selve scenen akavet, og hendes bevægelser i badekarret ligeså.

Læs også: Keira Knightley taler ud om ‘Coco Mademoiselle’

Det kommer ikke som nogen overraskelse at netop Vivienne Westwood har meldt sig som ansigt for Peta. I årevis har designeren illustreret sine politiske holdninger til dyrevelfærd, sundhed og klimaforandringerne i sine designs og modeshow.