Air Jordan teaser ny model

Air Jordan teaser ny model

Det ser ikke ud til, at bølgen af genopståede 90’er sneakers dør ud lige foreløbig. Air Jordan er i hvert fald på banen med en model, der først blev spottet i 96, hvor det var Michael Jordan selv, der iførte sig en version af Air Jordan 11 ‘low concord’-skoen.

Læs også: Sneakers: Forårets 10 stærkeste lanceringer

Nu vender det sort/hvide design så tilbage til butikshylderne, selvfølgelig ikke uden at have fået nogle opdateringer, blandt andet i form af blålig gummisål. Og modellen, der i første omgang rammer amerikanske forhandlere den 3. maj, er kun den første i rækken af flere ‘low’-lanceringer, der bliver udgivet i løbet af de kommende måneder.

 

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement