Kanye West udsætter Adidas-samarbejde

Kanye West udsætter Adidas-samarbejde

Der er ingen tvivl om, at samarbejdet mellem Kanye West og Adidas kommer til at skabe lange butikskøer, når det rammer gaden. Og nu er det kommet frem, at fans af Kanyes designereventyr får lov til at vente på resultatet af det nye samspil i længere tid end først antaget. ‘Yeezus x Adidas’ bliver nemlig ikke sat til salg før næste år.

Læs også: Kanye West raser over Fendi

Kort efter nyheden om samspillet slap ud i efteråret, erklærede Kanye selv i radioshowet ’Stylz & Roman’, at kollektionen ville lande i butikker verden over til september i år.

Nu har West imidlertid udnyttet Adidas’ ‘Global Brand’-konference til at afsløre flere informationer om kollaborationen, og erklærede her, at vi må vente til foråret 2015 med at få fingrene i de nye Kanye-designs. Til gengæld er det også kommet frem, at samarbejdet kommer til at rumme mindst 20 par sko. ‘Yeezus’!

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold