Roskilde Festival lancerer tøjkollektion med Hummel

Forside
Vi løftede i sidste uge sløret for Roskilde Festival og Hummels sneakersamarbejde, men i dag annoncerer parterne en fælles tøjkollektion til mænd og kvinder.

Kollektionen er opstået ud af Roskilde Festival og Hummels Orange Karma-samarbejde gennem de seneste tre år og har Slowolf og Kill J som kampagneansigter og ambassadører. De ti sportsinspirerede styles, fem herre- og fem damemodeller, vil blive forhandlet eksklusivt i Samsøe Samsøes butikker og på Hummel fra den 9. maj og kan selvfølgelig også kan købes på Roskilde Festival.

»Hummel og Samsøe Samsøe er begge stærke danske brands med internationalt perspektiv, der ikke er bange for at tænke nyt og anderledes. Vi er også glade for at bygge videre på vores Orange Karma-samarbejde, hvor vi blandt andet har støttet asylkvinder og arrangeret fodboldturneringer«, forklarer Roskilde Festivals talskvinde, Christina Bilde, om det nye samarbejde.

1
.
4
.
5

Se flere billeder på næste side.

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Soundvenue 1 / 2 Soundvenue
Sponsoreret indhold