Video: Vivienne Westwood om Kate Moss

Video: Vivienne Westwood om Kate Moss

Kate Moss er uden tvivl en af modebranchens mest populære modeller, og det manifesteres ikke kun i hendes modeljobs, men også i samarbejdet med Topshop, der den 30. april er på banen med en ny Moss-kollektion.

Læs også: Se hele Kate Moss x Topshop-kollektionen

For at varme op til samarbejdet har Topshop selv teaset en række videoer, hvor modefolk fortæller om deres forhold til den britiske kultmodel, og det nyeste levende billede i rækken er designer Vivienne Westwood.

I videoen forklarer hun, hvorfor Moss er så indtagende, hvordan hun arbejder med tøj og hvilke af modellens træk, der imponerer hende mest. Vi er vilde med både Moss og Westwood og tæller dagene til den nye kollektion rammer mærkets webshop og butikker verden over.

Advertisement