Astrid Andersen samarbejder med Kopenhagen Fur

Astrid Andersen samarbejder med Kopenhagen Fur

Om kun tre uger skydes de internationale modeuger atter i gang med herremodeugen i London, hvor Astrid Andersens androgyne herretøj med hiphop-referncer og sportssilhuetter holder den danske fane højt. Præcis som sidste år, kommer Andersen til at  sende tre modeller ud på catwalken iført designs skabt i pels, opstået i et samarbejde med Kopenhagen Fur, som hun altså fortsætter i år.

»Pels er en vigtig del af det, jeg laver, og det segment, jeg prøver at ramme. Pels har i de senere år fået en større og større rolle i mine kollektioner, så det har været en rigtig god udvikling«, forklarer Astrid Andersen i en officiel udmeldelse.

I år har Andersen valgt at fokusere sin brug af pels på sælskind, og hun forklarer:

»Sælskind er fantastisk smukt, og det er altid et privilegium som designer at få lov til at arbejde i de bedste materialer. Det kulturelle aspekt og den betydning, sælen har for den grønlandske befolkning, giver også pelsen en ekstra dimension«.

Læs også: Astrid Andersen designer til ASAP Rocky

Om den danske designer vælger at følge internationale pelstendenser, der lige nu arbejder meget med farvet pels og pels-accessories kommer til at vise sig den 15. juni, hvor hendes show afholdes i London.

Læs også: Astrid Andersen teaser til samarbejde med Topshop

Annonce