Karriereskifte: Fem uventede designtalenter, og én (hemmelig) modelfortid

Lige nu beviser Elin Kling, at det ikke kun er designskolerne, der udklækker fremtidens modeskabere. Vi stiller skarpt på fem designere, der er endt på catwalken ad omveje og løfter sløret for én dansk designer, der hittede som model, før hendes mode gjorde indtryk.
Poshkarriere


Victoria Beckham

De fleste husker Victoria ‘Posh Spice’ Beckham som det femte medlem i den britiske 90’er-popgruppe Spice Girls. Efter deres brud omkring årtusindeskiftet, og en kort solokarriere, sprang Posh ud som designer hos jeansmærket Rock & Republic i 2004. Hendes eget mærke ‘Victoria Beckham’, stiftede hun i 2008, og blev fra start en kæmpe succes. Hendes kollektioner er som hendes personlige stil, minimalistiske, eksklusive, stilige og overraskende pæne!

Annonce
Soundvenue 1 / 6 Soundvenue