Kom til lancering af Hummel og Roskilde Festivals tøjkollektion

Kom til lancering af Hummel og Roskilde Festivals tøjkollektion

I sidste uge kunne vi løfte sløret for Roskilde Festivals samarbejde med Hummel, der i år byder på en hel kollektion af tøj til både mænd og kvinder. Nu inviterer begge parter til lancering af kollektionen i Samsøe & Samsøe-butikken i Købmagergade på fredag.

Her kan du se nærmere på den sportsinspirerede kollektion, der også byder på et sneaker-design i grå, sorte og orange nuancer. Slowolf, der ligesom Kill J er ambassadør for samarbejdet, spiller et kort set med smagsprøver på sin nye musik, og der serveres kolde øl og varme popcorn.

Hummel & Roskilde Festival collection launch
9. maj, kl. 16-19
Samsøe & Samsøe-butikken
Købmagergade 44, Kbh. K

 

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold