Årets fem bedste sneaker-collabs – og tre der skuffede

Fra vild succes til dyb skuffelse. Vi har samlet de bedste samarbejder, sneaker-året havde at byde på – og så dem, der fejlede grumt.

tisci-nike
De bedste:

Tisci x Nike
Da Nike og Givenchys Riccardo Tisci i starten af året annoncerede et samarbejde, var de tæt på at brænde internettets sneaker-sites sammen. Et par uger efter blev samarbejdet, der tager udgangspunkt i Nikes udødelige ’Air Force 1’-silhuetter designet i flere forskellige højder (bogstaveligt talt), offentliggjort. Tisci formåede at fusionere sin designmæssige æstetik på et ikonisk stykke fodtøj til perfektion. Det kunne sagtens være blevet alt for abstrakt og avantgarde, men dette var, gudskelov, ikke tilfældet.

Sponsoreret indhold
Verdens mindste 14-tommers laptop
ASUS har med ZenBook 14 skabt et lille, bærbart mesterstykke med enorme kræfter pakket ind i tidløst design. Læs mere her.
ASUS
Soundvenue 1 / 8 Soundvenue