Årets seks største bommerter i modeverdenen

Normcore, Chanels feminisme, Rihanna for Puma og den der Vogue-forside. Her er modeårets tungeste skuffelser og største grin.

rihanna-717x375Fra Rihannas Instagram

Nr. 6: Rihanna som creative director for Puma

I december kunne Rihanna afsløre, at hun er ny creative director for det tyske sportsmærke Puma. Hun skal angiveligt føre tilsyn med alle kvindekollektionerne og stå i spidsen for designteamet – og selvfølgelig fungere som mærkets ambassadør.

Hvad er der så galt i det? Rihanna skal nok hæve salgstallene til glæde for den franske virksomhed Kering, der ejer Puma. Det er bare så brandærgerligt, at antallet af Instagram-følgere og kendis-status vægtes højere end design-skills. For helt ærligt, gummiskoene kommer ikke til at se anderledes ud i 2015.

Læs også: Rihanna er ny creative director for Puma

Lidt mere elegant er et lignende partnerskab mellem Beyoncé og Topshop, der starter en fælles virksomhed. Den store forskel ligger i, at Beyoncé ikke står som creative director men som ejer. I fællesskab med Topshops ejer, Philip Green, har hun udpeget et designteam for mærket og nøjes med at være ansigtet udadtil.

Sponsoreret indhold
Queer-perle er »en af årets mest centrale film«
To af tidens største skuespiltalenter, Chloë Grace Moretz og Sasha Lane, viser deres værd i ‘The Miseducation of Cameron Post’. Find billetter her.
41Shadows
Soundvenue 1 / 6 Soundvenue