Modeuge: Asger Juel Larsen viste rebelsk attitude på d’Angleterre

Modeuge: Asger Juel Larsen viste rebelsk attitude på d’Angleterre

I d’Angleterres smukke spejlsal spillede kammermusikken fint i mørket. Lige indtil lyset blændede op og et larmende trommesæt tog over – i det øjeblik genkendte man den rebelske ånd, som Asger Juel Larsen er så kendt for.

Og både det smukke og det rebelske gik igen i hans AW15-kollektion, der byder på et overdådigt miks af larmende elementer i neonrød pels og blændende designs i guld fra top til tå.

Modellerne skred langsomt ned ad catwalken med alvorlige miner og vandkæmmet hår sat i sideskilning.

Asger Juel Larsen havde skabt en polarhær iført brede herrebukser, utilityjakker, oversize halstørklæder, lange tætsiddende frakker, lynlåse, høje kraver, en hel masse pels og badges strøet tilfældigt ud over de fleste sæt. Militærreferencen var også tydeligt i hans gennemgående brug af  camouflagemønstret, som skabte struktur i de overvejende sorte, røde og støvede grønne outfits.

Showets højdepunkt:
Kollektionens højdepunkt kom halvt inde i showet i form af et rødt print, der var smukt draperet på en sort baggrund. Alle dele af look’et var skabt i samme print og afsluttet med et gigantisk halstørklæde, der – igen i samme prangende print – hang nonchalant over modellens skuldre.

Showets største overraskelse:
Asger Juel Larsen valgte at fremvise kollektionen i d’Angleterres klassisk smukke omgivelser. Det stod selvfølgelig skrevet i invitationen, men live gav kombinationen af designerens attitude og de polerede rammer rigtig fin mening.

Læs også: Her er modeugens bedste fester

soundvenue-2015-asgerjuellarsen-2

 

soundvenue-2015-asgerjuellarsen-3

 

soundvenue-2015-asgerjuellarsen-5

 

soundvenue-2015-asgerjuellarsen-6

 

soundvenue-2015-asgerjuellarsen-7

 

soundvenue-2015-asgerjuellarsen-8

 

soundvenue-2015-asgerjuellarsen-9

 

soundvenue-2015-asgerjuellarsen-11

 

soundvenue-2015-asgerjuellarsen-12

 

soundvenue-2015-asgerjuellarsen-13

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af