Hood by Airs show: Se kollektionen og hent musikken skabt af Arca

Hood by Airs show: Se kollektionen og hent musikken skabt af Arca

Modebranchen er i disse dage samlet til Pitti Uomo 87 i Firenze, hvor efterårets herremode vises frem – både på catwalk og messe.

Amerikanske Hood by Air var inviteret til at holde show som special guest. Med deres karateristiske high-fashion møder streetwear, er de ikke noget, man normalt ser på Pitti Uomo, der er klassisk italiensk herremode – og nok netop derfor, blev det amerikanske brand lukket indenfor med støtte fra arrangørerne.

HBA viste på catwalken en selvsikker kollektion bestående af elegante jakker med geometriske farvemønstre, skarpe buttondown-skjorter og løse bukser. HBA viste mærkes attitude med motorcykeljakker, faux fur-detaljer og stort brug af læder, som understregede HBA’s androgyne styling af deres modeller.

Det er vigtigt at vide at showet ved Pitti Uomo ikke er HBA’s efterårskollektion. Den vil nemlig først blive vist i New York til februar. Manden bag HBA, Shayne Oliver, har også lavet sine designs med tanke på at de skulle fremvises ved Pitti Uomo »dette er vores første forsøg på at vise luksus-design i en hel kollektion« udtalte Oliver backstage efter showet. Og fortsatte. »Denne kollektion er fuldt ud baseret på at skulle fremvises her ved Pitti«. Det bliver spændende at se, hvordan HBA’s Fall ’15-kollektion kommer til at skille sig ud fra, hvad vi har set her ved Pitti Uomo – men mon ikke det hele bliver lidt mere street, når Shayne Oliver viser hjemme i New York.

Musikken som modellerne gik ned af catwalken til, er produceret af den venezuelansk fødte producer Arca og hedder ‘Sheep’. Den nu Brooklyn-bosatte producer er mest kendt for sine produktioner på Kanye West innovative og fængslende ‘Yeezus‘ og FKA Twigs fremragende ‘LP1‘. Arca er selv aktuel med sit debutalbum ‘Zen‘. Du kan lytte til ‘Sheep’ nedenfor eller downloade den her.

Læs også: Hood by Air får en sviner af Asap Rocky

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

HBA

 

HBA2

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af