Copenhagen Fashion Film: Oplev moden fra kanten af biografsædet

Copenhagen Fashion Film: Oplev moden fra kanten af biografsædet

Så er chancen for at få mættet din mode- og filmappetit på samme tid kommet. Copenhagen Fashion Film-festivalen løber nemlig snart af stablen med et rigt program af spændende talks og modefilmvisninger.

Under temaet ’The Importance Of Being A Heroine’ har festivalen stablet en række moderelaterede filmvisninger og arrangementer på benene, hvor både instruktører, designere, modeller, moderedaktører og modeforskere sætter fokus på forbindelsen mellem film og mode.

I løbet af de to uger festivalen varer, kan man blandt andet blive klogere på genren med besøg fra modefilmseksperten Marie Schuller fra britiske SHOWstudio og komme bag om scenerne på den københavnske modeuge med premieren på den danske dokumentar ’CPNHGN FSHN WK’.

Under Copenhagen Fashion Week, der finder sted i dagene 28. januar – 30. januar, er der desuden etableret en pop-up biograf på Dansk Design Center, hvor der vil blive vist et endnu uoffentliggjort program af moderelaterede kortfilm.

Læs også: Se de internationale modehuses kampagner fra efteråret 2014

Læs også: Reklame eller kunst? Her er forårets bedste fotokampagner

Festivalen løber fra den 27. januar til den 14. februar. Se det fulde program og find mere information om billetter, priser og tidspunkter hos Copenhagen Fashion Film.

Sponsoreret indhold
Queer-perle er »en af årets mest centrale film«
To af tidens største skuespiltalenter, Chloë Grace Moretz og Sasha Lane, viser deres værd i ‘The Miseducation of Cameron Post’. Find billetter her.
41Shadows