Buy or Die: Moschinos ‘Ready to Bear’-kollektion direkte fra catwalken

Buy or Die: Moschinos ‘Ready to Bear’-kollektion direkte fra catwalken

Først var der McDonald’s-show, så var der Barbie-show, og i aftes var der så ‘Ready to Bear’-show. Jeremy Scott forstår at sætte scenen for sine Moschino-shows, der er ved at blive et fast højdepunkt under den halvårlige Milan Fashion Week.

Hvorfor er Jeremy Scotts take på modeshowet vellykket? Fordi det er sjovt! Og så sætter han udvalgte bling bling-styles til salg dagene efter showet – helt perfekt til at skabe opmærksomhed i gadebilledet under modeugerne.

Se stemningsvideoen fra showet og de udvalgte styles, der kan købes hos Stylebop fra søndag den 1. marts klokken 8.00.

 

226846_MOSCHINO RUNWAY CAPSULE COLLECTION via STYLEBOP.com - SHOULDER BAG226847_MOSCHINO RUNWAY CAPSULE COLLECTION via STYLEBOP.com - SHOULDER BAG
Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.
226848_MOSCHINO RUNWAY CAPSULE COLLECTION via STYLEBOP.com - BACK PACK226849_MOSCHINO RUNWAY CAPSULE COLLECTION via STYLEBOP.com - IPHONE CASE226852_MOSCHINO RUNWAY CAPSULE COLLECTION via STYLEBOP.com -DRESS
Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
226854_MOSCHINO RUNWAY CAPSULE COLLECTION via STYLEBOP.com - T-SHIRT226855_MOSCHINO RUNWAY CAPSULE COLLECTION via STYLEBOP.com - OVERSIZE WOOL PULLOVER226856_MOSCHINO RUNWAY CAPSULE COLLECTION via STYLEBOP.com - WOOL SKIRT226857_MOSCHINO RUNWAY CAPSULE COLLECTION via STYLEBOP.com - WOOL PULLOVER
Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement