10 lækre herre-sneakers perfekte til shorts

De bare ben skal matches med den helt rigtige sko.

adidas-japan
Adidas Campus 80’s Japan Pack Navy
Campus 80’s er, som navnet antyder, inspireret af årtiet – mere specifikt college-stilen i 80’erne. Den tidløse sko er netop landet i en sort og navy version med hvide striber og matchende hæl med titlen ‘Japan Pack Vintage’. Hvor Japan kommer ind i billedet, er vi ikke helt sikre på, men skoen vil altid være en sikker vinder til shorts.
800 kr. hos Adidas.dk
converse-cdg
Converse 70’s x CdG Play Chuck Taylor White
Det er bestemt ikke nogen nyhed, at Converse og Comme des Garçons arbejder sammen, men det er nyt at se Play-hjertet på Converses 70’er-model. Den kraftigere sål og tone-i-tone-detaljer (på nær den sorte stribe på hælen) har givet skoen et tiltrængt friskt pust, så den med sikkerhed holder flere sæsoner endnu – i særdeleshed hvis man kombinerer de hvide med et par gode shorts.
800 kr. hos End Clothing
adidas ultra boost
Adidas Ultra Boost Black
Mens adidas’ hvide ‘Ultra Boost’ mildest talt blev revet væk fra hylderne,  efter Kanye West optrådte i skoen under sin koncert til BBMA, er den sorte version stadigvæk at finde. Og det på trods af at den faktisk også er utrolig fin. Skoen kommer i en overdel af Primeknit med sorte matchende detaljer og hvid sål. Selvom ‘Ultra Boost’ er tænkt som løbesko og blot vejer 320 gram, går den lige så godt til løbetights som til chino shorts.
1.400 kr. hos Adidas
vans-authen
Vans Era LX Checkerboard Blue
Ligesom Converse og deres 70’er-inspirerede serie, har Vans denne sæson givet flere af deres modeller en retrospektiv opdatering, hvor de er gået tilbage til deres oprindelige silhuetter. Det indebærer også ‘Era’-modellen, der her kommer med en kraftigere sål samt overdel i blå og hvid kanvas med Vans’ velkendte firkanter.
600 kr. hos Très Bien

margiela
Martin Margiela Paint Splash Leather Sneakers Taupe
I den dyrere ende af sneakermarkedet finder man Maison Martin Margiela, der er inspireret af ‘Bundeswehr’-træningsskoene, der blev anvendt af den tyske hær. Margielas version af den oprindelige Adidas-sneaker kommer i en overdel af læder med gum-sål og malerpletter. Bliver Pollocks pletter for meget, findes skoen også i mere subtile versioner.
2.900 kr. hos Mr Porter
nikeclassicwoven
Nike Tennis Classic AC Woven
Det er ikke helt til at vide, om Nike egentligt kan finde ud af at designe sko uden at implementere deres vævede teknikker på den ene eller den anden måde. Ikke desto mindre får mærket fra Portland det til at fungere, når de opdaterer deres udødelige Tennis Classic-sneaker i en hvid overdel med vævede detaljer.
1.118 kr. hos Voo Store

newbalance
New Balance M998
New Balance har gennem de senere år været særdeles aktive med de højere numre, der til tider symboliserer, hvor mange teknologiske features, der er at finde i den givne sko. 998’eren kommer i en koksgrå overdel af ruskind med orange og blå detaljer.
1.018 kr. hos Nitty Gritty
Puma States Aime Leon Dore
Puma States Aime Leon Dore Grey
Puma er gået sammen med den New York-baserede designer Aime Leon Dore om to sneakers i henholdsvis grå og bourgognerød. Omdrejningspunktet har været mærkets ikoniske ‘States’-silhuet, her i en særlig overdel af mesh og læder.
900 kr. hos Firmament
nikeinneva
Nike Free Inneva Woven
På trods af at Nikes Free Inneva Woven måske ikke fremstår nær så revolutionerende og nytænkende, som da den oprindeligt kom ud for få år siden, er den stadig en af de mere spændende og opsigtsvækkende sneakers på markedet. Her i en neddæmpet overdel med hvid Nike Free-sål.
1.400 kr. hos Norse Store
Asicsgel
Asics Gel Lyte V
Asics har med sine utallige udspil med Ronnie Fieg i kombination med et væld af collaborations formået at bygge et enormt stærkt brand op, baseret på Gel Lyte-silhuetterne. Her er det 5’eren der kommer i en alt-sort-alting. Nedtonet og perfekt til den, til tider, grå danske sommer.
900 kr. hos Rezet Store

Læs også: 11 perfekte festival-sneakers til herrerne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af