Beyoncé scorer Vogues eftertragtede septemberforside

Beyoncé scorer Vogues eftertragtede septemberforside

Det er den mest eftertragtede forside overhovedet i modeverdenen – amerikansk Vogues September Issue, der er det største og tungeste magasin, de laver i løbet af året. Chefredaktør Anna Wintour bruger som regel septembernummeret til at fremhæve den, i hendes øjne, vigtigste person i kulturbilledet lige nu, og denne gang er det Beyoncé, der fylder forsiden.

beyonce-september-cover-2015
Forsiden blev lækket i går, men er lige blevet bekræftet af amerikansk Vogue selv, der på deres egen hjemmeside har lagt billeder og citater fra den medfølgende artikel op.

»Ordet ‘diva’ bruges om så mange kvindelige kunstnere, og det betyder ofte, at de har ry for at være besværlige, men hun udstråler charme og er elskelig«, siger stjernedesigneren Marc Jacobs i den medfølgende artikel om Queen B, hvor man også finder udtalelser og rosende ord fra Stella McCartney og Riccardo Tisci, kreativ direktør i Givenchy, som Beyoncé ofte ses i.

beyonce-september-cover-2015-03
Det er Beyoncés tredje Vogue-forside (hun havde den også i april 2009 og marts 2013), men med denne skriver hun ægte historie, da hun blot er den tredje sorte kvinde, der får æren af septembernummeret – Naomi Campbell og Halle Berry er de to andre.

Du kan se hele Vogues sneak-peek med Beyoncé lige her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af