Astrid Andersen nomineret til British Fashion Awards for andet år i træk

Astrid Andersen nomineret til British Fashion Awards for andet år i træk

Astrid Andersen, kendt for at mikse hiphop-universet og basket-referencer med eksklusive materialer, er netop blevet nomineret til British Fashion Awards, der uddeles den 23. november. Den danske designer er nomineret i kategorien ‘Emerging Menswear Designer’, hvor hun kæmper mod Mr. Hare og Wales Bonner.

Andersen har base i København, men er uddannet i London og en del af talentprogrammet NewGen i London, hvorfor hun også holder sit halvårlige modeshow der – det er derfor ganske naturligt, at den talentfulde designer er nomineret til den britiske prisuddeling. Hun var også nomineret sidste år i samme kategori, men måtte se sig slået af britiske Craig Green.

I andre kategorier dyster Victoria Beckham, J. W. Anderson og Christopher Kane om prisen som årets ‘Womenswear Designer’, mens årets brand-pris er en dyst mellem Burberry, Stella McCartney, Alexander McQueen og Anya Hindmarch.

Vinderne findes gennem en afstemning i en jury bestående af over 800 internationale modefolk.

Se alle de nominerede HER.

astrid1