Winter is coming: Fem lækre handsker til herrerne

randers

I mere end 200 år har Randers Handskefabrik produceret læderhandsker, og selvom produktionen ikke længere finder sted i Danmark, er handskerne stadigvæk fremstillet lige så kompromisløst, som de var i 1800-tallet. Denne handske er fremstillet i blødt lammeskind, foret med lammeuld og vil passe perfekt til en klassisk uldfrakke.

678 kr. hos Skindhuset

Se flere handsker på de følgende sider.

carhartt

Vil du undgå at tage handsken af, når du skal sende en sms, bør du overveje et par touch screen-handsker. De fås efterhånden fra rigtigt mange mærker, og mens mange af dem har en grim kontrast farve i fingerspidserne, har Carhartt valgt at holde dem i én farve. Man får dermed en sort handske i uld, der blot ligner en normal handske, men som kan bruges til alle smartphones.

349 kr. hos Caliroots

norseprojects

Norse Projects og Hestra har efterhånden arbejdet sammen længe, og selvom der ikke sker mange opdateringer i deres designs, er de stadig aktuelle. Parternes take på handskemagernes Ivar-handske er uden tvivl en af de bedste, hvor Norse Projects har kombineret sort og brunt hjorteskind med en inderhandske i lammeuld.

785 kr. hos END.

hestra
Mens Norse Projects har designet mange fine nyfortolkninger af Hestras handsker, kan det svenske handskefirma også sagtens på egen hånd. Handskefabrikken blev stiftet i 1936 i den svenske by af samme navn, hvor Hestra hvert år producerer handsker til hverdag, skisport og arbejdsbrug. Deres Primeloft Ribbed-handske er en af de mest populære, da den både er varm, klassisk og udført i slidstærkt hjorteskind.

600 kr. hos Støy

universalworks
Strikkede uldhandsker kan købes hos alt fra Bilka til Føtex, men man får en helt anden kvalitet, når de kommer fra en modevirksomhed. Britiske Universal Works har kombineret en smule læder med de allestedsværende handsker, og selvom det måske ikke syner af så meget, gør det en forskel. Handsken kommer i en blanding af 80% uld og 20% polyamid.

350 kr. hos Nitty Gritty

Læs også: Fem stilsikre striktrøjer til herrerne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af