Kunstner genskaber hypede sneakers med legoklodser

Kunstner genskaber hypede sneakers med legoklodser

Nike Mags, Yeezy 2 og Air Jordans fremstillet i Lego? Foreningen af en stærk interesse for både sneakers og Lego er mundet ud i netop sådanne kreationer for kunstneren Tom Yoo, der gennem længere tid har delt sine legofortolkninger af populære kicksInstagram.

Sponsoreret indhold
Til den lyse sommeraften – og dagen derpå
Skål for solskinnet, livet og de lune, lyse nætter. Royal har skabt en ny øl med halvt så meget alkohol, samme gode smag og masser af økologi.
Royal Beer

Nu har kunstneren lavet en limited edition kollektion af ‘LEGO Sneaker Art’, så man kan få fingrene i de ekstremt detaljerede små skulpturer. De forskellige fortolkninger, håndlavede af designeren selv, kommer i en lille laserskåret skoæske og bliver solgt i blot ti eksemplarer af hver model.

Om du er villig til at slippe de mellem 2.000 og 3.000 dollars, der skal til for at hente en af kreationerne hjem, kommer nok an på din begejstring for projektet, men sjovt er det – og så går ti procent af prisen til velgørenhed til fordel for hjemløse i Los Angeles.

Find dem HER.

Yeezy+outsidejordan+9+outsidejordan+6+outsidejordan+5+fire+red+outsidejordan+5+raging+outsidejordan+4+cement+outsidejordan+4+bred+outsideJordan+1+view+outsidejordan+11+outside