Oplev Andy Serkins Oscar-værdige præstation i 'Abernes planet: Opgøret'

73 spørgsmål til Derek Zoolander afføder en flodbølge af guldkorn

Magasincovers, store kampagner og editorials med stjernefotografer bag kameraet tilfalder normalt den kun den absolutte creme af supermodelstaben. Så det er lidt af et power move, at Ben Stiller og hans komiske supermodelkarakter, Derek Zoolander, har hentet netop alle disse jobs hjem i sit ‘comeback’.

Zoolander pryder forsiden på februarudgaven af amerikansk Vogue – og en billedserie med sin medstjerne i ‘Zoolander 2’ Penelope Cruz inden i magasinet skudt af Annie Leibovitz – ligesom han også er ansigtet på en Mario Testino-fotograferet vodkakampagne for Cîroc med en tilhørende ’Blue Steel’-flaske.

Men vores interesse kredser primært omkring Vogues skarpe parodi på et hjemmebesøg hos den fiktive karakter, hvor magasinets journalist stiller den knapt så skarpe model 73 spørgsmål. Blandt højdepunkterne er udvekslingen »Are you on Instagram?« med det indignerede svar »Do I look like I’m on Instagram? I’ve always tested clean« og et kort run-in med hans teenagebesværlige roommate Zoe Kravitz (»Don’t think Lenny is not going to hear about that!«).

Se videoen her ovenfor, imens du venter på ‘Zoolander 2’, der får dansk biografpremiere 11. februar.

zoolander-1
Advertisement