Fem herrejakker med pæne kraver

zara
Du får ikke svært ved at holde varmen i denne fyldige, mørkebrune shearling-jakke fra Zara. Jakken er lavet i fåreskind og foret med kraftig vamset pels, der får lov at kigge frem på dens store oversize krave og langs ærmekanterne. Tydelige syninger og et lige snit fuldender designet, der lukkes med lynlås og har to store lommer.

4.499 kr. hos Zara

Se flere jakker på de følgende sider.

weekday
Kort, ensfarvet jakke i en lækker uldblanding fra Weekday, med en let oversize krave og trykknapper i samme sandede beige nuance som resten af designet. Jakken har et firkantet snit, som understreges af de mange frontlommer og lige sømme.

850 kr. hos Weekday

ourlegacy
Blød og varm fleecejakke i et blåternet mønster fra Our Legacy. Jakken har en højhalset opretstående krave, en brystlomme på venstre side og lukkes med en sølvfarvet lynlås. Lad denne mønstrede sag titte frem under en lang frakke, til den er varm nok at gå i på egen hånd.

2.000 kr. hos Støy Munkholm

nn07
Klassisk trenchcoat fra NN.07 i en sandet nuance af khaki. Jakken er – udover den klassiske trenchcoat-krave og de runde knapper – prydet med en opretstående inderkrave, der med sin mørke, navyblå nuance står i pæn kontrast til det lyse design.

2.500 kr. hos Støy Munkholm

luker_neighborhood
Lang og kraftig uldjakke med en blød lapelkrave fra Luker by Neighborhood. Jakken har fået et blåt og grønt tartanmønstret for og en blå kontrastlomme i et let stribet materiale bagpå. Foran er der store lommer, man kan begrave både hænder og lommeuld i.

Ca. 3.420 kr. hos Goodhood

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af