»Et spektakulært portræt af en diva« – se filmen om Grace Jones på C More

Drakes Air Jordan-collab lander i weekenden – se hele kollektionen for første gang

Foto: Via Highsnobiety.com

Det er retro på den fede måde, når Drakes OVO-label i weekenden lancerer samarbejdet med Air Jordan. Kronjuvelen i den primært sorte kollektion, der inkorporerer både det genkendelige Jumpman-logo og OVO’s ugle-logo, er nemlig et veloursæt, som sender tankerne tilbage til for eksempel L.L. Cool J’s storhedstid i slut-80’erne.

Resten af samarbejdet består af et mere standard joggingsæt med hoodie, en beanie, en sort og en hvid t-shirt, en hvid cap og så en duffel-bag, der ser ret fed ud på billederne nedenfor (via Highsnobiety.com).

Annonce

Kollektion lander samtidig med OVO’s redesign af Air Jordan 10-sneakeren og kommer til salg på lørdag på Octobersveryown.com and Jordan.com i forbindelse med, at den amerikanske basketball-liga NBA afholder All-Star Weekend.

Læs også: Drake fortæller om sine første Jordans

drake-ovo-air-jordan10
 
drake-ovo-air-jordan1
 
drake-ovo-air-jordan15
 
drake-ovo-air-jordan14
 
drake-ovo-air-jordan8
 
drake-ovo-air-jordan13
 
drake-ovo-air-jordan11
 
drake-ovo-air-jordan12
 
drake-ovo-air-jordan9
 
drake-ovo-air-jordan2
 
drake-ovo-air-jordan16
 
drake-ovo-air-jordan5
 
drake-ovo-air-jordan3
 
drake-ovo-air-jordan4
 
drake-ovo-air-jordan7
 
drake-ovo-air-jordan6