Marc Jacobs laver t-shirt til Hillary Clinton i ren Warhol-stil

Bernie Sanders har vist sig at være en sværere modstander i præsidentkandidatræset end Hillary Clinton nok havde forudset. Hendes pengepung er dog stor, og nu har Clinton fået nogle designere til at lave kampagne-t-shirts for hende.

Marc Jacobs er blandt de tre designere, der også tæller Tory Burch og Public School. Jacobs’ bud er det mest upolitiske med et popart-print af Clintons ansigt la Andy Warhol, mens de to andre bud spiller mere på det feministiske i, at USA kan få sin første kvindelige præsident.

marc-jacobs-tee

Marc Jacobs’ t-shirt til Clinton-kampagnen

»Min støtte til Hillary er baseret på vores langvarige delte tro på lighed. Jeg er stolt af at dele denne t-shirt som en forkæmper for ligestilling, for the fremgang vi har opnået, og for håbet om fortsat fremgang med Hillary som præsident«, siger Jacobs til Vogue.com, der også minder om, at Jacobs tidligere har designet t-shirts for Hillary Clinton i forbindelse med kampagner i 2004 og 2008.

 
Selv om t-shirten kun lige er blevet offentliggjort, har den – og Clinton – allerede fået hjælpende medvind fra blandt andre Kendall Jenner, der postede ovenstående billede på sin Instagram i går. Og da Marc Jacobs i går viste sin efterårskollektion under New York Fashion Week, havde Anna Wintour valgte at møde op med t-shirten på og i selskab med sin datter Bee Shaffer.

Annonce

 
De tre t-shirts er en del af Clintons Made For History-projekt, hvor tøjdesignere skal lave merchandise til præsidentkandidatens kampagne. Flere designere vil blive offentliggjort i den nærmeste fremtid. Indtil da kan de tre første t-shirts købes via Hillaryclinton.com.

Læs også:
Marc Jacobs fokuserer på diversitet sammen med Beth Ditto

toryburch-tee-hanger

Tory Burchs t-shirt til Clinton-kampagnen

public-school-tee

Public Schools t-shirt

Advertisement