Pharrell Williams bliver medejer af stort jeansmærke

Pharrell Williams bliver medejer af stort jeansmærke
Foto: PRNewsFoto/G-Star RAW

De seneste ti år har popstjernen flettet fingre med modeverdenen. Han har samarbejdet med brands som Louis Vuitton og Comme des Garçons og fodtøjsmærker som Reebok, Adidas og Timberland.

I januar købte Pharrell hovedparten af aktierne i hans tøjmærke Billionaire Boys Club tilbage fra en investor, og i går offentliggjorde han og G-Star, at han er blevet medejer af den hollandske jeansgigant.

»G-Star er et uafhængigt firma, der tænker fremad«, siger Pharrell ifølge en pressemeddelelse. »Jeg tror, de bliver det definitive jeans brand i det 21. århundrede. Jeg ser frem til at blive en del af den mission og til at co-skabe G-Stars fremtid«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

On top of my business. As of today, proud to be a co-owner of @GSTARRAW

Et billede slået op af Pharrell Williams (@pharrell) den


 
Pharrell Williams og G-Star har samarbejdet de seneste to år via Pharrells firma Bionic Yarn, hvor de har omdannet genbrugt plastik fra havet til denim. Et samarbejde der stadig skal fortsætte.

»Vi ønsker at fortsat være innovative ved at lade Pharrell skubbe grænserne yderligere i alle aspekter af vores forretning fra udvikling af nye produktideer og nye visioner for bæredygtighed til at skabe nye brandoplevelser«, forklarer G-Stars CMO Thecla Schaeffer ifølge pressemeddelelsen.

Pharrell har altså fyret godt op under modekedlerne og skulle også være på vej med et samarbejde med Happy Sock i april.

Læs også: Pharrell Williams og G-Star udvikler mobilspil for et godt formål

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af